Estrada

KARLEUŠA ZVEZDAMA GRANDA I ČLANOVIMA ŽIRIJA “PROREKLA PROPAST”: Saša Popović i Đorđe David joj ovako odgovorili

Jelena Karleuša nije štedila članove žirija šou programa Zvezde Granda. Pjevačica je na svom Instagram nalogu iznela svoje mišljenje, sa kojim ne predviđa baš sjajnu budućnost kolegama, rekavši da će Zvezde granda propasti bez nje.

Saši Popoviću je rekla da će nestati, a da će muzički šou program biti ugašen zbog lošeg rejtinga.

– Nemam loš odnos sa Jelenom. Njoj neko daje pogrešne rejtinge, njoj je krivo jer nije više u Zvezdama Granda – rekao je Popović.

Nakon njega, Đorđe David je dao svoje mišljenje o izjavi Karleuše koja je, pored svega, rekla da će pjevača grupa ljudi napasti, a da za to neće odgovarati.

– Ona je za mene žena-majka i to je njeno osnovno zvanje. Svako ko je rodio jedno, dvoje ili više dece, zaslužuje da ima džentlemntsko poštovanje od svakog muškarca, tako da neću komentarisati – poručio je David.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh