Estrada

MILAN MILOŠEVIĆ NAŠAO NOVI POSAO – VIŠE NEĆE BITI VODITELJ: Evo čim će se baviti, PINK JE DAVNA PROŠLOST ZA NJEGA

Lijepe vijesti…

Voditelj Milan Milošević dao je otkaz na Pink televiziji, nakon pet godina saradnje sa čelnicima Milicom i Željkom Mitrovićem.

O njegovom odlasku dosta se spekulisalo, a nedavno je Milan prvi put otvoreno progovorio o razlozima zbog kojih je prekinuo saradnju sa ružičastom televizijom.

Milan je otkrio da mu se nezadovoljstvo dugo skupljalo i da je u jednom trenutku prelomio.

– Glavni razlog odlaska sa Pinka je nezadovoljstvo koje se nakupilo. Imao sam nekoliko dana za razmišljanje i nisam se dvoumio. Dao sam otkaz Milici Mitrović. Od 2017. godine ne spavam. Zdravstveno stanje mi je narušeno. Izgubio sam život, radio sam i živio samo za posao – istakao je između ostalog voditelj.

Izgleda da je Milošević našao novi posao i time se odmah pohvalio na svojim društvenim mrežama. Naime, na Milanovom Fejsbuk profilu može se naći informacija da radi kao novinar u jednoj potpuno drugoj medijskoj kući.

Kako nije u pitanju televizija već novinska kuća, Milošević više neće biti voditelj već novinar. Ipak, i dalje je ostao u svojoj struci čime je sigurno obradovao brojne obožavaoce. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh