Estrada

DEJAN ODVEO JOVANU U KUĆU DRAGOJEVIĆA, 2 MJESECA SE KRIO ALI VIŠE NE: “Bolja je i od Dalile i od Aleksandre”

Dejan Dragojević je dva mjeseca krio da uživa u vezi sa mladom Jovanom Stojanović iz Gornjeg Milanovca, a fotoreporteri su ih uhvatili zajedno u izlasku za srpsku Novu godinu.

Dejan i Jovana - Novi

Dejanove komšije u Veterniku kažu da su vidjeli Jovanu, koju je bivši rijaliti igrač nakon nekoliko dana veze doveo na upoznavanje sa porodicom.

– Otkako se vratio u svoj dom, Dejan najviše vremena provodi upravo kod kuće sa porodicom, te nas nije iznenadilo što je tako brzo doveo novu djevojku na upoznavanje sa porodicom. Zna sada šta mu je na prvom mjestu i ima puno povjerenje u majku i baku da za njega procijene izabranicu – rekla je jedna komšinica, te je dodala:

– Jovana izgleda pristojno, a i on je pored nje nasmijan, što vjerujte, sve nas usrećuje jer nam je mnogo drag. Još kao dijete je pobrao naše simpatije i sada se hvala bogu, vratio na pravi put.

Drugi komšija sa kojim smo uspjeli da popričamo je isto imao samo riječi hvale za Dejana.

– Ma divan je, pravi momak. Svako od nas je pravio greške, važno je što je imao gde da se vrati. Biljana je mnogo patila, baka isto, ne mogu ni da zamislim kako im je bilo. Čuo sam da ima novu djevojku, imamo ovde u ulici one što odmah sve primijete. Drago mi je da se ratosiljao one Dalile, a i Aleksandre, svaka je bolja od njih dvije – zaključio je stariji gospodin.

Podsetimo, Dejan je nedavno raskinuo sa Aleksandrom, kada ga je ona prevarila u “Zadruzi”, a sada se već dva mJeseca viđa sa Jovana Stojanović iz Gornjeg Milanovca.

– Jovana ima 22 godine, živi i radi u Beogradu kod Adaktara kao frizer. Upoznali su se na jednom splavu u izlasku i zajedno su dva mjeseca – rekao je izvor nedavno za “Blic”, a Dejan je potvrdio:

– Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično. Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to. Imamo osjećaj kao da je prošlo 10 godina, toliko je opušteno, prelijepo i totalno nevjerovatno da ovako nešto postoji. Stvarno je kao stvorena za mene – rekao je Dejan nedavno.

Bolja je mlađa

Dejanove bivše djevojke su mahom bile starije od njega, dok je sadašnja Jovana mlađa čak pet godina.

– Neka je za promjenu “ulovio” mlađu djevojku, možda će mu biti lakše da funkcioniše sa njom. Opet, koliko smo čuli, Jovana nema veze sa rijalitijem, te se nadamo da nije sličnog profila kao prethodne – rekla je jedna gospođa iz komšiluka. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh