Estrada

BILAL SE VRAĆA! NAJAVIO ULAZAK U ZADRUGU I PORUČIO SAMO JEDNO: Reću Zvezdanu OVU REČENICU JER NIKO NE SMIJE

Rijalitii učesnik Bilal Brajlović je prije izvesnog vremena napustio “Zadrugu” zbog povrede noge koju je zadobio padom, a onda i intrevencije koju je imao.

Ipak, po svemu sudeći, bivši dečko Maje Marinković će se uskoro ponovo useliti na imanje u Šimanovcima.

Brajlović ne krije da jedva čeka svoj povratak među zadrugare, a poseban komentar imao je na najaktuelniju situaciju trenutno, a to je veza Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

– Zvezdan je momak sa asfalta i ima velike kodekse koje poštuje i nikada nikome ne bi tako nešto uradio, jer ima kodekse. A s druge strane imamo visokomoralnu Anđelu koja može biti uzor mladim devojkama… E sad, šta oni to rade tamo nije nikome za primjer, ne znam baš koja je razlika u godinama, možda je ona tu godište njegove kćerke…- rekao je Bilal i dodao:

– Žena ga je čekala 15 godina dok je bio i u zatvoru, katastrofa! Volio bih da sam sad unutra da mu kažem sve ovo u lice, jer vidim da niko tamo ne smije ništa da mu kaže. Jedva čekam da uđem – završio je ironično Brajlović. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh