Estrada

PRELIJEPE VIJESTI, SLAVLJE U DOMU MILJKOVIĆA: Luna i Marko podijelili fotografije, fanovi oduševljeni!

Pobjednica “Zadruge 2”, pjevačica i jutjuberka Luna Đogani Miljković, na svom Instagram profilu, podijelila je prelijepe vijesti.

Luna Đogani i Marko Miljković - Screenshot

Objavila je niz snimaka i fotrografija, na kojima je prikazan razvoj Markovog i njenog ljubavnog puta, od trenutka kada su odlučili da stupe u vezu, prije 4 godine, pa do dana današnjeg, kada zapravo proslavljaju godišnjicu.

Svoje ljubavne putašestvije, započeli su u rijalitiju “Zadruga”, njih dvoje su imali često žestoke svađe, raskidali, ali su nakon izlaska iz Bijele kuće nastavili svoju vezu, te su započeli zajednički život zajedno.

Iako im mnogi nisu predviđali blistvu budućnost i uspješnu vezu, bivši zadrugari jako brzo demantovali, te stupili u brak, ali i ostvarili u najljepšoj životnoj ulozi, ulozi roditelja.

Danas, ovaj mladi, većini omiljeni estradni par, proslavlja 4 godine svoje ljubavi.

– Sad smo stari i dosadni – napisala je Luna kao opis fotografije dodavši emotikone srca i smješka. prneosi “Novi“.

Marko i Luna – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh