Estrada

KO JE RUSKI MILIJARDER S KOJIM JE RASKINULA KĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA: Kupa se u luksuzu, a 1 detalj je ŠOKANTAN

Kćerka Željka Mitrovića, Kristina, ako je verovati objavama na Instagramu, raskinula je vjeridbu sa milijarderom Ilijom.

Kćerka Željka Mitrovića navodno je raskinula vjeridbu sa ukrajinskim milijarderom Ilijom, nasljednikom kralja uranijuma.

Da je do raskida Kristine Mitrović sa vjerenikom Ilijom došlo, moglo se zaključiti upravo putem društvenih mreža. Ona je obrisala sve fotografije sa vjerenikom, a isto je učinio i on.

– Hvala ti Bože na lekcijama. Ne mogu biti zahvalniji. Što je dosta – dosta je. Vrijeme je da krenem dalje i ostvarim svoje ciljeve za 2023.- objavio je na Instagramu Ilija.

Inače, Ilija je uspešni biznismen, takođe nasljednik porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma. On vrlo uspešno vodi privatan biznis u Londonu i Emiratima, ali zvaničnih informacijama o porijeklu njegove imovine gotovo i da nema.

Dugo se spekulisalo odakle sada već bivšem vjereniku Kristine Mitrović toliko novca, s obzirom na to da nerijetko leti privatnim avionima, kupuje u ekskluzivnim radnjama renomiranih brendova širom svijeta, a nerijetko je nasljednicu imperije “Pink” obasipao skupim poklonima, poput unikatne garderobe i nakita koji vrijede čitavo bogatstvo.

On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj, a Ilija je bio jedan od najboljih studenata, a posebno se isticao po znaju mnogo stranih jezika.

Osim što voli skupocjene satove i markiranu odjeću, prema fotografijama, mediji zaključuju kako cigare marke Tompus Ilija ne ispušta iz ruku. Za takvu jednu cigaru zna da izdvoji i do hiljadu eura. Često zna da se pohvali kako jede u ekskluzivnim restoranima gde se za ulazak plaća i godišnja članarina i do nekoliko stotina britanskih funti.

Ovo su jedine informacije koje su domaći mediji prenosili kada se pisalo o sada bivšem zetu Željka Mitrovića. Ni jedna od ovih informacije ne može da sigurnošću da se potvrdi na osnovu podataka koji su dostupni na internetu. Posebno je interesantna činjenica da njegovo prezime nije poznato, što dovodi u pitanje istinitost svih ovih informacija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh