Estrada

“MORALISTIMA SMETAJU ZLATNE CICE”: Lepa Brena ŽESTOKO odgovorila na PROZIVKE

Pevačica je napravila opštu pometnju zbog haljine koju je nosila uoči novogodišnje noći, a sada je odlučila da odgovori na prozivke.

Lepa Brena - Instagram

Danima se u javnosti, naročito na društvenim mrežama, bez dlake na jeziku komentariše haljina koju je Lepa Brena ponela na snimanju novogodišnjeg programa jedne televizije.

Posle mnoštva kritika oglasila se pevačica i osula paljbu po svim neistomišljenicima.

– Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta… Kakav lažni moral! Naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo. – rekla je pevačica.

Novinari su je pitali i šta je ovom haljinom želela da poruči.

– Bez žena ne bi postojalo čovečanstvo! Haljina je zato posvećena upravo simbolu majki i žena celog svijeta, Veneri! Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i lepote. Ova haljina je, dakle, simbol Venere, samosvesne žene. Isti stil haljina prvi je kreirao Žan Pol Gotje za Bijonse – rekla je Brena, prenosi espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh