Estrada

ŠOKIRAT ĆETE SE KADA VIDITE KOLIKU CIFRU ZARAĐUJU ZADRUGARI: Evo ko je dogovorio 350.000 EURA, a izašao PRAZNIH DŽEPOVA

Šesta sezona rijalitija “Zadruga” počela je 9. septembra, a na velelepno imanje u Šimanovcima uselilo se oko 50 zadrugara.

Zadrugari - Novi

Od prvog dana, do danas, mnoga rijaliti imena su se promijenila. Neke nove rijaliti zvijezde su se uselile u Bijelu kuću, a neki su već i diskvalifikovani.

Ni ova sezona nije prošla bez već poznatih rijaliti igrača, koje smo imali prilike da gledamo u prethodnim sezona. Oni su povratnici zbog velikih honorara koje su ugovorili s Pink televizijom, ali i zbog kazni koje moraju da “odrade”.

Rijaliti mag Miki Đuričić, koji je nedavno diskvalifikovan iz “Zadruge 6”, pisalo se da će za boravak u rijalitiju dobiti 150.000 evra.

Ipak, kako je riješio da svojevoljno napusti imanje, TV Pink će protiv njega podneti tužbu i, na ime ugovora, potraživati 50.000 evra.

Kristijan Golubović takođe je bio dio ovogodišnjeg šoua, sve dok sam sebe nije diskvalifikovao, zbog nasilja nad drugim zadrugarom.

Golubović je do sada važio za najplaćenijeg rijaliti učesnika i to sa sumom od navodno 350.000 evra, koju je sada nadmašio i došao do navodnih 500.000 evra (u koje očigledno samo on vjeruje).

Ivan Marinković iznenadio je sve kada je rijaliti “Parove” zamijenio “Zadrugom”, a piše se da ga je produkcija Pinka za to nagradila honorarom od 2.000 eura nedeljno.

Njegova bivša partnerka sa kojom ima sina Željka, Miljana Kulić, zarađuje malo više od njega – 3.000 evra nedeljno, a uz nju ide i njena majka Marija Kulić za 500 evra manje.

Od Maje Marinković se očekuje da bude okosnica ove sezone, pa joj je zato odobren honorar od 4.000 evra nedeljno.

Iako je sastavni deo svih sezona, Lepi Mića je i dalje skroman kada je honorar u pitanju. On će dobijati 1.200 evra nedeljno.

– Ja sam u rijaliiju za vrlo male pare. Pitajte lažne milionere koliko su uzeli para. Boli me glava od njihovih laži. Ja sam inteligentan čovjek i prije sam za jednu skromnu, dobru platu, koja te čeka kad izađeš iz rijalitija, nego da tražim milione, a izađem bez žute banke. Zadovoljan sam. Tih deset plata na kamaru, bude plus i neka nagrada, eto dobio sam kola, javnu promociju, pa sve to vrijedi – izjavio je Mića.

I ostali povratnici, poput Jovane Tomić Matore i Filipa Cara lijepo su naplatili učešće, dok će zadrugari koji se prvi put pojavljuju u “Zadruzi”, a nisu poznati javnosti, morati da se zadovolje sedmičnim honorarom od 300 do 500 eura. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh