Estrada

JANJUŠ IMA NOVU DJEVOJKU! Bivši zadrugar objavio sliku sa njom, svi kažu da NEVJEROVATNO PODSJEĆA na Enu

Marko Janjušević Janjuš, nakon izlaska iz rijalitija “Zadruga” odlučio je da se smiri i vodi normalan život izvan javnog svijeta.

On je otvorio svoj kafić u Ofenbahu i potpuno se posvetio ugostiteljstvu.

Iako je odlučio da više neće ulaziti u rijaliti i svoj život preusmerio u drugom pravcu, bivši košarkaš koristi svaku priliku da potkači aktuelne učesnike “Zadruge”.

Na njegovom udaru su uglavnom bivše djevojke, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić koje se “otimaju” oko zajedničkog dečka, Filipa Cara.

Dosta se u medijima spekulisalo sa jedne strane da Janjuš i dalje nije prebolio Maju, a neki su smatrali da se vratio svojoj bivšoj ženi Eni, koju je prevario sa Majom i da sada vode skladan život, međutim Marko je novom objavom na Instagramu demantovao obje tvrdnje.

Naime, on je objavio sliku sa devojkom koja ne nalazi u njegovom zagrljaju, a lice joj je prekrio.
Janjuševa objava sa novom djevojkom

– Moja nova djevojka – napisao je Janjuš u opisu slike.

Ono što možemo da zaključimo iz priloženog jeste to da Janjuševa nova izabranica neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu ženu Enu.

Ko je u stvari djevojka čiji identitet pokušava da sakrije, kao i detalje njihovog upoznavanja i veze, ostaje nam da ispratimo u narednom periodu, piše Espreso.co.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh