Estrada

ZVEZDAN SAKRIO NOŽ, nagli prekid programa! Savnić PREPLAŠIO PRODUKCIJU – Milan POBJEGAO, svi u PANICI

Haos na imanju!

Već danima zadrugari bruje o odnosu Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić. Zvezdan je rešio da stavi tačku na petaestogodišnju vanbračnu zajednicu sa Anom i da se upusti u vezu sa Anđelom.

Mnogi zadrugari su osudili njihov odnos tokom emisije “Pretres nedelje”. Produkcija je nakon reklama naglo donela odluku da ovaj novopečeni par pošalje na Rajsko ostravo. Ana Spasojević otkrila je šta je prethodilo ovoj odluci. Ona se poverila Jovani Tomić Matoroj da je Slavnić tražio nož po imanju i da je ona obavestila voditelja o tome.

– Miljan koji zna za nož, kome sam ja odmah rekla sakrij, skloni. Uzeo je i tražio da deznifikujemo i isečemo vrh – rekla je Ana.

– Ja to nisam znala – rekla je Matora.

– Ja ti kažem šta se desilo i zašto su poslati na ostrvo. Ja sam povukla Milana (Miloševića) i rekla mu šta se desilo, one je rekao: “Aha”. Izašao je na reklame, vratio se i poslao ih na ostrvo. On (Miljan) zna za nož – rekla je Ana.

– Miljan meni kaže turiraš Zvezdana – rekla je Matora.

– Još smo mi sakrili nož. On odlazi i traži nož i nema noža – objašnjavala je Ana.

– Šta će mu to? – pitala je Matora kroz šapat.

– Tražio je Rodniju da ga opere. Rodni ga je oprao. On je rekao skini taj vrh i dezinfikuj nož. Rodni je rekao da neće – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh