Estrada

POGLEDAJTE ŠTA JE GEORGINA KUPILA CRISTIJANU ZA BOŽIĆ: Poklon košta oko 300.000 eura, niko ne može ostati imun na ovo

Dok svijet čeka na njegovu odluku o budućoj destinaciji, Cristiano Ronaldo božićne blagdane provodi s obitelji. Njegova partnerica Georgina Rodriguez za Božić ga je počastila raskošnim poklonom. Na svom Instagram profilu objavila je trenutak darivanja – Ronalda je pred kućom čekao ni manje ni više nego novi Rolls Royce vrijedan otprilike 300 hiljada eura.

GEorgina i Ronaldo - Kurir.rs

U kratkom video uratku objavljenom na društvenim mrežama, Georgina se pohvalila mnogim luksuznim poklonima pod okićenim božićnim drvcem, a u prvom planu su vrećice iz Louis Vuittona, iznimno skupog brenda poznatog diljem svijeta. Inače, Ronaldo u svojoj kolekciji ima preko 20 automobila, u jednom intervjuu iz prošle godine otkrio je da ni sam ne zna koliko ih tačno posjeduje..

“Hvala ti, ljubavi moja”, napisao je Ronaldo na Instagram storyju uz fotografiju novog Rolls Roycea. prenosi novi


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh