Estrada

Karleuša u kristalima: Uvukla se u prozirni kombinezon, atributi “pucaju” i svi se pitaju šta se ispod vidi

Kako se kostim providio, publiku je posebno zaintrigiralo kako vešto uspjeva da upakuje svoje bujne atribute

Pop diva Jelena Karleuša nastupila je sinoć u Makedoniji, a svojim provokativnim prozirnim kostimom optočenim sitnim kristalima raspametila je sve.

Jelena je na sebe navukla skupoceni kombinezon koji je isticao njene bujne atribute, a struk posebno naglasila steznikom koji je takođe bio ukrašen sitnim kristalima.

I bez obzira na to što je na sceni skakala i svojom energijom razvalila publiku, Jelena je bila sređena kao za crveni tepih.

Kako se kostim providio, publiku je posebno zaintrigiralo kako vešto uspeva da upakuje svoje bujne atribute, a da se čak ni dok skače na sceni, ne sevne ništa što ne bi trebalo.

Iako u prvi mah deluje kao da ispod nema veša, sve je bilo na svom mestu i svaki detalj dobro sakriven – moramo priznati da joj uvek uspe taj momenat intrigacije, prenosi telegraf.

U ovako “šljaštećem“ izdanju se pojavila pred publikom i zamešala kukovima, ostavljajući mnoge muškarce bez daha.
Komplimenti su se samo nizali što na račun njene kombinacije, ali i na račun njenog izgleda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh