Estrada

ONA JE FILIPA CARA STRPALA U ZATVOR: 4 godine su živjeli zajedno – EVO NA KOGA LIČI

Filip Car otvorio je dušu Aleksandri Nikolić i otrkio joj detalje svoje četvorogodišnje veze sa izvjesnom Elenom koja je živjela sa njim.

Filip Car - Srbija danas

– Bio sam u vezi sa jednom djevojkom tri, četiri godine. Imao sam vezu od godinu i po. Pa sam sa jednom malom bio skoro četiri – rekao je Car.

– Ma daj, ja ne mogu to da zamislim – rekla je Aleks.

– Živjeli smo kod mene kući, pa me je namjestila u zatvor i onda smo ponovo živjeli zajedno u Zagrebu. Voljeli smo se dosta. Mala Milica podsjeća na nju, samo im je glava drugačija. Bila je plava, a u tijelu kao Milica, malo zgodnija je bila i lijepa jako… Promijenila se ona dosta, završila je fakultet, radi u restoranu kod oca ljeti, promijenila je život od kad sam ja ušao ovdje. Imala je nekog momka kad sam izašao iz četvorke. Ja sam imao 20, a ona 15 i po, kad smo se smuvali imala je 16 i bili smo do njene 20. Dvije ili tri godine je nisam prevario, pa kad sam joj našao neke poruke i zvrčke, onda sam ja krenuo. Sa njom živim, a imam dvije cure i sve ih lažem da ne postoje ostale. Ta moja Elena, Svetlana i ta Ela zbog koje me je ova strpala u zatvor i sve na vrata zajedno. Svi su bili protiv nas, njen brat izašao iz zatvora, otac nije prihvatio, ja bio protiv njenog brata, on me prozivao, ja napravio s*anje – rekao je Car.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh