Estrada

“TO ĆE SE VUĆI, DOK SAM ŽIV!” Dejan Dragojević PROGOVORIO O RAZVODU, pa priznao da li se PRIVATNO VIDJEO sa Dalilom

“Treba da dam sebi vremena!”

Dejan Dragojević je video pozivom uključen danas u emisiju “Premijera-Vikend Specijal” kada je progovorio o prevari njegove sada bivše devojke Aleksandre Nikolić, POGLEDAJTE OVDE.

Pored toga, Dragojević je otkrio detalje razvoda od Dalile Dragojević, te priznao da li se susreo sa bivšom suprugom.

– To će se vući dok sam živ, cela ta priča. Razvod će se desiti u skorom periodu. Nismo se sreli, ne postoji ni šansa za to jer ne idemo na istim mestima… Ne idem nigde gde se kreće 90% ljudi… Volim neutralne mase.

– Ja sam se samo sprdao, tako se pisalo… Suludo bi bilo i da imam nekoga, jer bi to bila ista emocija a drugi akteri. Treba da dam sebi vremena, da se malo izluftiram, iskuliram, pa ćemo lako kasnije… Želim da se tetoviram, iako mi i David i mama govore da ne treba, ali eto to mi je sada kao simpatično – nasmejao se Dragojević.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh