Estrada

ŽIRI SE POSVAĐAO ZBOG OVE BOSANSKE: Bosanac održao lekciju svima i poručio da šou nije obdanište

Mlada Monika Stanišić (17) iz Bijeljine je sa tako malo godina stala na veliku Grandovu scenu i pokazala svoj talenat u „Zvezdama Granda“.

Monika Stanišić - Novi

Za prvo pojavljivanje je odabrala numere „Tužna pesma“ i „Negativ“, ali pjevanje nije bili na zavidnom nivou, pa je takmičarka završila nastup samo sa jednim glasom koji joj je dao Aleksandar Milić Mili.

Iako nije prošla dalje, ona je izazvala do sada najveću polemiku u žiriju, a čak su se Đorđe David i Viki Miljković posvađali oko nje.

-Meni ovdje neke stvari nisu jasne. Ti si vrlo tačna u odnosu na prethodnog kandidata, valjda zbog toga što nisi iz Pariza, pa zato nisi prošla. Bosanac uzmi harmoniku i pusti mene da pričam. Ti samo imaš problem zbog disanja, za posao si stvarno lutka.

-Ja tebe Đorđe nekad ne razumijem, ne samo ja nego cijeli svijet. Dušo moja imaš malo godina, odabrala si pogrešne pjesme. Ti ćeš jednog dana kidati ovu scenu i to stoji, ali sada je ovo tanko, fali ti još malo vremena- rekla je Viki, a onda se umiješao i Saša Popović:

-Evo Đorđe u tvoju korist, ja bih isto pustio prije ovu kandidatkinju, nego prethodnog takmičara.

-Pa da, o tome je još Dotojevski pisao. Mili je jedini prepoznao ono o čemu ja pričam – dodao je Đorđe, a onda je Bosanac održao lekciju za pamćenje:

-Baviti se poređenjem ko je šta i kako, a da ne ispadne pred gledaocima da se dogovaramo je jedna zla namjera i širenje loše energije. Ti si djevojko mlada, od svega što imaš je stas, prvo treba da ide glas, pa na trećem mjestu stas. To kod Đorđa može da važi stas, a prvo treba da se pjeva- kazao je on, a onda je Đorđe odgovorio:

-Šta lupaš Boske, ko je pomenuo stas?

-Nemoj Đorđe, nismo mi na ti da mi se tako obraćaš. Ti imaš da se najedeš muzičkog hljeba još mnogo da bi mogao da se obariš meni, a u poznim si godinama već. Nije ovo obdanište da se tako ponašamo, a neko nije išao ni u obdanište.

–Ja moram da priznam da sam glasao samo za stas – zaključio je MIli. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh