Estrada

RASKRINKANA POZADINA JAVNOG RASKIDA DEJANA DRAGOJEVIĆA! Drama s Aleksandrom je LUKAVI PLAN: “Vrijeme će pokazati da je sve PREVARA”

Javnost ne prestaje da bruji o raskidu Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, koji se dogodio tokom njenog boravka u “Zadruzi 6”.

Kako sada otkriva izvor blizak Dejanu, sve je ovo bila taktika kako bi on obezbedio sebi veliku svotu novca.

– Dejan je svestan da se rijaliti sve vreme vrti oko pomirenja i raskida. Tako je došao na ideju da raskine sa Aleksandrom kako bi zaradio dodatni novac na društvenoj mreži Jutjub od pregleda. Naime, njemu je upravo najgledaniji snimak gde ostavlja javno Aleksandru – priča dobro obavešten izvor i dodaje:

– Aleksandra je sve vreme konfuzna i veruje da je ovo sve Dejanova igra. Međutim, vreme će pokazati da je Dejan ipak imao konkretne namere, a to je da Aleksandru ostavi iza sebe. Ona je u svemu tome kolateralna šteta – zaključuje dobro obavešten izvor za Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh