Estrada

“OTVARAM PROFIL NA SAJTU ZA ODRASLE!” Karleuša izazvala starletu, a evo KADA će da se upusti u novi BIZNIS

Za prsa ispred svih!

Pop zvezda Jelena Karleuša, poznata je ne samo po svojim pesmama, već i po svom oblačenju (nekad i svlačenju), ali i po tome da malo po malo intrigira javnost svojim izjavama. Ni ovog puta njeni komentari nisu prošli neopaženo.

Na svom Instagram profilu kači provokativne fotografije, koje većinu fanova navodi na pomisao, da bi Karleuša mogla da otvori i profil na poznatom sajtu za odrasle “Onli fens”.

Budući da su joj fotografije na društvenim mrežama već uveliko provokativne, verujemo da joj ne bi bio problem da na pomenutom sajtu za odrasle takođe okači koju fotku.

– Kada bih otvorila profil na “Onli fensu”, zaradila bih milione! To sam rekla i svom producentu, a on mi je odbrusio: “Samo preko mene mrtvog.” Zato sada ne razmišljam o tome, ali čim Kim Kardašijan napravi profil na toj platformi, i ja ću! – istakla je pevačica.

– Fotografije ne bi bile drugačije od 90 odsto onih koje objavljujem na Instagramu. To su fotke sa nastupa u veoma provokativnim kostimima. Jedino ne znam šta bih onda postavljala na ostalim društvenim mrežama, ali snašla bih se – nastavila je pevačica.

A da li će joj najpoznatija starleta svijeta odgovoriti na ovaj izazov, ostaje nam a vidimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh