Estrada

PREBILA BILALA KAO NIKADA DO SAD! Maja nasrnula na Brajlovića, pa zapretila: OSTAĆE BEZ OKA!

Zadrugarka Maja Marinković sinoć je imala žestok okršaj sa svojim izabranikom Bilalom Brajlovićem na kojeg je nasrnula zbog toga što je navodno gledao cimerku Milicu Veselinović.

Maja i Bilal - Novi

Nakon Miličine tvrdnje da ju je Bilal gledao sedmicama unazad, Maja Marinković napravila je ‘haos za dva minuta’ i skočila na njega koji je sjedeo u pušionici i smijao se.

 Kome se ti smiješ u facu? – uletjela je Maja u pušionicu.

– Skloni se – odbrusio je Bilal.

– Koga ti ponižavaš? Praviš mi haos cijelo veče – vikala je Marinkovićeva.

– Ne možeš ti tako sa mnom, odgovori mi na pitanje šta je smješno! Nisam ja kao one djevojke sa kojima si bio – urlala je Maja i skočila na njega.

– Neka neka, neka se zna ko koga gleda – rekla je Milica.

 Napraviću ti pakao od života – viknula je Maja, lupila šamar Bilalu i nastavila sa pretnjama.

– Koga ćeš ti da ponižavaš? Kome ćeš ti ovo da radiš? Pa videćeš večeras!

Bilal joj nije ostao dužan pa ju je svom snagom izgurao iz prostorije, a obezbjeđenje je odmah intervenisalo kako bi zaustavilo dalji sukob.

– Dobro, od sada ću ćutati. Mene je Milan pitao da prokomentarišem. Ja nisam ništa rekao šta sam mogao – rekao je Bilal.

– Milica je u pravu, ona iz poštovanja nikada nije komentariala Bilala, da ne bi pravila probleme – dodao je Ivan Marinković.

– Kraj, djevojka je luda! Gotovo! – odbrusio je Bilal.

– Nemoj od mene da praviš budalu bre! Videćeš, prebiću te! Cijelo veče je bezobrazan! – govorila je Maja, a onda se obratila Milanu Miloševiću:

– A ti, samo pali vatru, pa će da ostane bez oka – zapretila je još jednom Marinkovićeva.

Gledaoci su na njene riječi burno reagovali tražeći kaznu, a mnogi su u komentarima tražili da Maja bude diskvalifikovana.

Podsjećamo, nasilje je u “Zadruzi” strogo kažnjivo, a kako će Veliki šef reagovati na sinoćni incident ostaje nam da vidimo.

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod. prneosi “Novi“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh