Estrada

OGLASILA SE SESTRA NENADA MACANOVIĆA BEBICE: Evo u kakvom je odnosu sa porodicom, OTKRILA DA LI JE U SEKTI

Kao bomba, odjeknula je vijest da je Nenad Macanović Bebica, kako je jedan od njegovih komšija, koji je želio da ostane anoniman, potvrdio da je ovaj zadrugar u sekti.

bebica i Miljana - Novi

Također, dok se raspravljalo o ovoj temi, zadrugari su bili pri teoriji da je cijela situacija takva, jer njega njegov zet, kako su istakli, želi da “zavrne” za novac ili pak, nasjledstvo firme i slično. Od “Zadruge 5”, često se protezao njegov odnos sa bivšom suprugom, djecom, za koju kažu da ne viđa u tolikoj mjeri u kolikoj malog Željka, sina Miljane Kulić njegove djevojke i Ivana Marinkovića, čak i da ne razgovara sa ocem i majkom zbog Kulićeve.

U više navrata se pričalo i o tome da je moguće da je Bebica izbačen i odbačen od strane svoje porodice, te se zbog toga ovako ophodi prema svojoj djevojci Miljani i njenoj porodici, a to je, kako zadrugari pričaju, da oprašta i toleriše ono što bi ruhetko koji muškarac zapravo istolerisao. prneosi “Novi“.

Marija Kulić, njegova tašta, je za vrijeme reklama istakla da je vrlo moguće da kod njih u Nišu, ojseća harmoniju, koju možda nije osjećao kod Macanovića.

Na ove teme i na mnoge druge se oglasila jedna od njegovih sestara, te je dala svoj sud o ovoj cjelokupnoj situaciji.

– Prije svega, želim da kažem da mi kao porodica nismo dio rijalitija, ali da je ovo sada otišlo predaleko i da se javljam da zaštitim svoju porodicu. Demantujemo da je Nenad u bilo kakvoj sekti, kakav god da je, to jedino tvrdimo da nije tačno. Što se tiče nas kao sestara, obje smo udate i nijedan zet mu ne otima i ne krade ništa, svaki ima svoj posao i sa tatinom firmom apsolutno nijedan nema ništa, sve se vodi na tatu i postoji samo jedna firma, a ne koliko on izmišlja da ih ima, šta više, zet koga pljuje ima svoju firmu za otkup automobila “Asena” se zove, što može da se provjeri. Što se tiče roditelja, njega se niko nije odrekao niti je odbačen, već je sam izabrao da ode iz kuće, a prije učešća je bio pozvan da se vrati kući i dobije stan koji mu sljeduje, ali nije želio, sa ocem nije u kontaktu jer on to ne želi, a ne otac, a sa majkom se čuje redovno, samo puti o tome pred Kulićkama. Suma sumarum, Mikijevo mišljenje ima najviše logike kako stoje stvari, a Nenadove priče bacite u vjetar, jer su uglavnom laž. Za djecu ne bih ulazila u detalje, ali nije ništa bolji otac od Ivana Marinkovića – izjavila je jedna od Nenadovih sestri, te je i dodala:

– Ovo je jedini put da se oglašava bilo ko iz porodice, jer se njegovim lažima treba stati na put, bio je zamoljen da se niko od nas ne pominje, ali dogovor nije ispoštovao – zaključila je Bebičina sestra za Pink.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh