Estrada

“GUŠIM SE, NE MOGU DA DIŠEM” – Marija Kulić saznala da Bebica ima VELIKU TAJNU! Otkrila šta je sa njim RADILA SVE

Upravo je počela emisije “Izbor potrčka”, voditelj Milan Milošević je ušao u Bijelu kuću i odmah istakao da se u emisiji neće pričati o raspodjeli budžeta Bojana Simića, koji i dalje spava u hotelu.

Marija Kulić - novi

Milan je najavio prvu temu.

– Nikad do sad nisam pričao o ovoj temi. Saznali smo nešto novo, mediji bruje cijeli dan da je jedna osoba u kandžama sekte. Bebice, budi iskren. Da li je tvoj problem sa sektom sve ono što se dešavalo posljednjih godina? – pitao je Milan.

Nemam nikakve veze sa sektom. Otac od mog oca je bio sveštenik. Ja nemam veze sa tim, niti se razumijem u to. To je čista budalaština – dodao je Bebica.

– Kažu da su Miljana i Marija njegove ciljane žrtve, da ih je odabrao i da su svi problemi njegovi sve zbog sekte i problema – dodao je Milošević.

– Nisam imao veze sa sektom – rekao je Macanović.

Ja prvi put čujem, nikad nisam posumnjala. Počelo je da me guši, kao da me neko davi. Čula sam za sekte, ali se ne razumijem. Znam da su opasne stvari u pitanju. On je sa nama išao u manastire, crkve, čitale su se molitve za Miljanino zdravlje. Svijeće za djecu, za sebe, za zdravlje… Ja stvarno ne znam. Sve je moguće. Toliko si me uplašio – ustala je Marija. prenosi novi

Detaljnije u nastavku ovog videa.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh