Estrada

Stan Emine Jahović odiše glamurom: Voli minimalizam sa dozom elegancije

Pogled na Bosfor, koji me izuzetno smiruje je također bio presudan u odabiru životnog prostora

Emina Jahović - Mondo.rs

Emina Jahović već godinu dana uživa u novom stanu u Istanbulu sa kojeg puca pogled na Bosfor. Ona u novom domu živi sa sinovima Jamanom i Javuzom, a fotografije svjedoče tome da je ovaj stambeni prostor opremljen čistim luksuzom.

Dnevni boravak je sav u staklu odakle se pruža prekrasan pogled. Svaka prostorija je detaljno sređena, pa svaki ukras odiše glamurom.

– Prije svega moram da naglasim da mi je lokacija ovog stana bila presudna, jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mjesta. Za razliku od moje kuće, koja je bila u prirodi, i za sve mi je trebalo mnogo više vremena – rekla je Emina ranije i otkrila čime ju je ovaj prostor opčinio.

Pogled na Bosfor koji me izuzetno smiruje je također bio presudan u odabiru životnog prostora. Ja volim minimalizam sa dozom elegancije. Mješavina mermera i drveta kao i kombinovanje starog i novog. Uvijek imam arhitektu koja samo prati moju liniju u kojoj se dobro osjećam – rekla je Emina.

Prostorijama vladaju bež i svijetlosivi tonovi, koji su razbijeni kojim zlatnim okvirom ili ramom. Prostrana kuhinja i trpezarija dovoljno govore o tome da su gosti dobrodošli u njen životni prostor. prneosi “Avaz“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh