Estrada

OVO JOŠ NISTE VIDJELI: Pogledajte NEOČEKIVAN potez RADE MANOJLOVIĆ – Nogom gura hrpu novčanica po sali

Rada Manojlović važi za jednu od omiljenih pjevačica u regionu, te često dobija ponude da nastupa na raznim slavljima gdje zarađuje mnogo novca.

Rada Manojlović - Novi

Rada Manojlović je tako pjevala na jednoj svadbi u Beogradu gdje su većina gostiju bili iz Slovenije, a pjevačica je napravila sjajnu atmosferu, za šta je odlično i nagrađena.

Svatovi su bili veoma veseli, plesali su non-stop oko Rade, a uz pjesme su lomili čaše. Gosti su ovog puta bili široke ruke, pa je cijeli podijum oko Manojlovićeve bio posut bakšišom.

Bacili su na Radu preko 200.000 dinara, sve u novčanicama od 1.000 dinara.

U jednom trenutku spremačice su zbog stakla od razbijenih čaša došle i počistile, a onda su veseli gosti uzeli đubrovnik i Radin bakšiš skupljali metlom, pa ga ponovo bacali na pevačicu.

Rada je bez problema nogom gurala novčanice na đubrovnik, pa posle i mahala parama po sali dok je pjevala okupljenima, a sve ovo završilo je na društvenim mrežama. prenosi “Ekskluziva“.

Video pogledajte Ovdje


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh