Estrada

HIT SLIKA! MARIJA ŠERIFOVIĆ NABACIJA MESI LOKNE: Evo kako izgleda sada, FANOVI ŠOKIRANI

Već dugi niz godina Marija Šerifović fura svoj fazon i poznata je po kežual i opuštenim odjevnim kombinacijama. Mada i frizura kada je u pitanju Mara nije pravila velike promjene, ali izgleda da joj je ipak dosadilo pa je riješila da napravi malu promjenu.

Marija Šerifović - Screenshot - Youtube

Na društvenim mrežama se odmah pohvalila novim frizom, ali izgleda da je bila malo nesigurna te je zamolila fanove da joj pomognu.

-Znači ovo ili Mesi lokne? Slušam vas- zanimalo je Šerifovićevu koja nestrpljivo čeka odgovore.

Kada je u pitanju moda Marija ne krije da su joj slaba tačka brendirane patke, a nedavno je šokirala javnost kada je pokazala svoju kolekciju koja broji neverovatnih trideset i pet modela.

-Nemam problem sa jeftinom obućom, najjeftinije patike koje sam imala su mi bile najudobnije. Imam problem sa ljudima koji nose kopije, nemojte ih nositi! Idite kupite normalne patike, bilo koje sportske, postoje brednovi koji nisu visoko-modni i ne koštaju po par stotina eura a nosite originalnu patiku- poručila je pjevačica tom prilikom.

Marija Šerifović – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh