Estrada

Ološu, dala sam pare za liječenje tvoje majke! Iz sažaljenja smo trpjeli tvoja ludila: JK objavila prepisku sa Laćom!

Pjevačica Jelena Karleuša zaratila je sa tekstopiscem i sinom Marine Tucaković, Milanom Radulovićem Laćom i to kada je on objavio tekst pjesama sa njenog novog albuma.

Jelena Karleuša - novi

“Ćutali smo i na njegovo obmanjivanje javnosti da je on autor svih mojih tekstova na albumu. Na albumu je ukupno 16 pjesama a njegova dva teksta su ZAMIJENJENA. Upozoravam kolege da se zaštite od ovakvih “Ijudi” ovjerenim ugovorima.”

“Zamolit ću te da prestaneš da pišeš gluposti na Tviteru. Ja nisam dužna da trpim tvoje n.rkomanske ispade. Budeš li napisao još jednu glupost, tvoji tekstovi ne idu i zamolit ću te da mi odmah vratiš pare. Iz poštovanja prema Marini tolerišem tvoje ispade, ali sada si pretjerao”, napisala je Karleuša Laći u poruci, a on odgovorio:

“N.rkoman ti poništava album. Baj, srećo.”

“Sutra mi vrati pare koje sam ti dala”, napisala je Jelena, a on otkrio da ništa nije uzeo, pa joj napisao da je bolje da je k..va.

“Ovo što si napisao da sam k..va, k..va ti je davala pare za liječenje majke, sram te bilo, ološu”, dodala je pjevačica.

Podsjetimo, iz Jeleninog tima rekli su da će kontaktirati pravne službe i riješiti ovaj slučaj na taj način, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh