Estrada

KAO DA JE ROĐENA ZA SCENU: Vrcava Crnogorka dovela atmosferu do vrhunca, a onda je uslijedio neprijatan obrt

Simpatična takmičarka iz Crne Gore Andreja Danilović samouvjereno je izašla na scenu željeći da cijelom svijetu pokaže svoj talenat i zgodnu figuru, a ono što nije mogla ni da nasluti je da će u „Zvezdama Granda“ da doživi nesvakidašnju sitaciju.

Za svoje prvo predstavljanje u najgledanijem muzičkom takmičenju dvadesetpetogodišnjakinja je izabrala Severininu pesmu „Mrtav bez mene“ i „Baš tebe volim ja“ koju izvodi Dragana Mirković.

Tokom nastupa Crnogorka je vrckala i đuskala sve vrijeme, što je pozitivno uticalo i na članove žirija, pa je nastup završila sa pet glasova koji su joj obezbijedili prolazak u sljedeći krug.

Sve bi to bilo sjajno, da nije uslijedila neprijatna situacija kada je kandidatkinja trebalo da izabere mentora.

Andreja je prvo željela da njen mentor bude Marija Šerifović, ali ju je ona odbila.

–Dala sam ti glas jer smatram da treba da ostaneš u takmičenju. Osjetila sam neku borbenost, neku energiju. Ti si ripala, đipala, pokazala snagu, ali za tu vrstu mentorisanja i taj repertoar gotovo sam sigurna da ima ovdje jedna osoba koja to može da radi mnogo bolje i sa više strpljenja od mene – rekla je Šerifovićka, aludirajući pritom na Bosanca.

Andreja je zatim izabrala Dragana Stojkovića Bosanca koji joj je prvi i dao glas.

–Dao sam ti glas jer sam vidio da su se svi ovde umusili, pa sam bio hrabar. Ima kod tebe šlifa, lijepa si, ali mislim da ima ovde boljeg izbora za tebe – rekao je Bosanac kandidatkinji i prepustio je ostalim članovima žirija.

–Dala sam ti glas kako bi imala mogućnost izbora, ali mislim da ja nisam pravi izbor za tebe – rekla je Viki, a Đorđe David je dodao:

–Priključio bih se Marijinom pjevanju. Osjeća se lakoća u pevanju, ali ja tražim nešto drugo.

–Prezgodna si djevojka, kao da si rođena za scenu. Lijepo si se obukla, ali moram da te odbijem – objasnila je Ana.

Nakon što su je za mentorisanje odbili svi članobvi žirija koji su joj dali glas, Saša Popović je dao priliku publici da odabere adekvatnog mentora za kandidatkinju, a kako ni oni nisu bili usaglašeni u odluci, kreativni direktor odlučio je da to bude Bosanac, a da li će ova saradnja biti uspješna vidjet ćemo već u narednom krugu,piše Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh