Estrada

VATRENA ATMOSFERA U ZVEZDAMA GRANDA: Kenan Dervišević okružen trbušnim plesačicama

Publika je sa nestrpljenjem čekala svih ovih mjeseci nakon velikog finala prvu pjesmu četvrtopasiranog učesnika Kenana Derviševića. Došao je i taj dan pa je prošlogodišnji finalista numeru „Crni dijamanti“ predstavio u emisiji „Zvezde Granda“.

Povjerenje za prvu pjesmu poklonio je muzičkom direktoru Grand produkcije Aleksandru Miliću Miliju koji je za njega pripremio još jednu numeru „Jedinac“ koju će publika imati prilku da čuje uskoro.

Na velikoj Gradovoj sceni, Dervišević je predstavio svoj prvenac, a pratile su ga četiri trbušne plesačice koje su svojom koreografijom dovele atmosferu u studiju do usijanja.Noćima na stolove se penje, svi već slute moje uništenje, nikom nije ni milo, ni drago, a umiru za njom. Mani me se brate, ne diraj mi nju, svatovi nas prate već za godinu – glasi refren pjesme „Crni dijamanti“ koja prijeti već nakon prvog izvođenja da postane veliki hit.

Mnogi kažu da je ova pjesma u ritmu pjesme „Sikter“ koju je Mili napravio za prošlogodišnju učesnicu Zoranu Mićanović, a po mnogim prognozama „Crni dijamanti“ će bez sumnje oduševiti publiku podjednako kao i sve pjesme koje za Zvezde Granda radi Aleksandar Milić Mili,piše Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh