Estrada

U ovoj trošnoj kući je rođen Topalko: Urušena, bez prozora, u njoj je živjelo njih sedmoro, a na ovo je pjevač tek ponosan!

Pjevač Milan Topalović Topalko, koji se proslavio učešćem na muzičkom takmičenju Zvezde Granda, uvijek je isticao gdje je i kako je teško živio kao dijete.

Topalko - Ekskluziva

On je kao dijete živio u selu Trudovu na Zlataru i jednom prilikom je na društvenim mrežama pokazao. Tu se vidi i dedina kuća u kojoj je živio do svoje 10. godine.

“U ovoj kući ja sam se rodio i živio prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice. Vjerujte mi i tada sam bio srećan”, napisao je jednom prilikom pjevač uz fotografiju rodne kuće.

kuča Topalka – Ekskluziva

Jednom prilikom je ponosno ispričao kako je do škole i po najvećem snijegu po pet kilometara i nikada nije izostao sa nastave. Kako je rekao, upravo zbog toga je bolje rasuđivao i snalazio se.

Pored muzike, od koje živi i izdržava porodicu, ribolov mu je najveća strast. Milan Topalović je oženjen suprugom Vesnom. prneosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh