Estrada

Adil iz Gradačca napustio je Zvezde Granda u suzama, oglasio se nakon emisije

Ove subote u „Zvezdama Granda“ pažnju je privukao Adil Kurtić iz Gradačca, simpatični šanker koji je zbog srušenih snova o pjevačkoj karijeri plačući napustio scenu najgledanijeg šoua.

Adil Kurtić - Zvezfe granda

Iako se do sad nije bavio pjevanjem, Adil je želio da svoj talenat pokaže u popularnom muzičkom takmičenju, ali nije očekivao da neće zadovoljiti kriterijume žirija, te je sa samo dva glasa – od Marije Šerifović i Đorđa Davida, plačući napustio šou, piše nova.rs.

“Umoran sam, nisam spavao cijelu noć. Uzbuđenje, stres… Toliko sam čekao da dođem ovdje, i…”,rekao je Adil kroz suze, što je dirnulo Mariju koja je htjela da ga uzme, ali bezuspješno, jer Saša Popović nije bio za mijenjanje pravila zbog pokazanih emocija.

Mada je imao veliku podršku Marije, Đorđa i ostalih članova žirija, takmičar je sa knedlom u grlu i kroz suze napustio takmičenje, zbog čega su društvene mreže izgorjele.

Lavinu emocija pokrenuo je ovaj talentovani momak, koji i dalje nailazi na ogromnu podršku na društvenim mrežama, zbog čega se i sam oglasio na Instagramu.

“Šta da kažem ljudi? Hvala svima. Neopisiv je osjećaj stati na ovu scenu.Nisam prošao dalje, šta da se radi…Ne želim da se vadim, ima naravno grešaka. Hvala Mariji Šerifović koja mi je dala vjetar u leđa i Đorđu Davidu isto. Ma hvala svima, a suze k’o suze, takav sam jednostavno. Ljubim vas”, istakao je Adil na svom Instagram profilu, što je naišlo na ogromnu podršku ljudi širom regiona.

„Ništa nije izgubljeno, sad jako“, „Glavu gore, doći će tvoje vrijeme“, „Nije kraj, uz tebe smo“, samo su neki od komentara podrške na mrežama.

Adil je objavio i snimak sa audicije na kojoj se predstavio pjesmom „Odiseja“ Lea Martina.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh