Estrada

UROŠ ĆERTIĆ NEĆE VIŠE DA ŠUTI: Otkrio TAJNU iz produkcije koja je čuvana PET SEZONA!

Ljudi u nevjerici.

Uroš Ćertić je razgovarao sa Slađom Lazić i tom prilikom je savetovao kako da što duže opstane u rijalitiju. Ipak, svesno ili nesvesno, kaskader je pred kamerama otkrio i kako se može izaći iz Zadruge, kako bi posetili lekara.

Naime, on je savetovao Slađu da se aktivira u smislu komentarisanja odnosa drugih zadrugara pošto ni na koji drugi način nije uspela da se izdvoji od većine.

Uroš je na kraju otkrio da svako iz Zadruge može da otkrije šta javnosti misli o njima, a sve što je potrebno jeste da zamole produkciju da posete zubara. Nekadašnji zadrugari su mu otkrili da su često u ordinaciji stomatologa dobijali telefon preko kog su zvali porodicu, prijatelje i podršku kako bi saznali šta narod misli o njima, piše Puls.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh