Estrada

Nikolina Pišek se oglasila nakon hitne hirurške intervencije: Odstranila “sumnjivi” mladež

Kao da nije dosta što je izgubila muža, sada joj je narušeno i zdravlje

Život Nikoline Pišek pod budnim je okom javnosti otkako joj je izgubila muža Vidoja i započela rat sa njegovim ocem Mišom Grofom. Mnogi će se složiti da se u posljednje vrijeme Nikolini zadire u privatnost čak i previše, a ona se odlično nosi sa tim.

Danas je javno na društvenim mrežama progovorila o zdravstvenom problemu koji ju je tištio posljednjih dana, odnosno uklanjanju “sumnjivog” mladeža.

Ne znam ko me danas nije pitao čemu služi flaster na nozi. I zaista, sada sam shvatila – upada u oči. I neka se vidi, jer ukazuje na važnost preventive. Nisam niti slutila kada sam ležerno ušetala u polikliniku ću izaći s jednim madežom manje. Ali i jednom brigom takođe. Ožiljak će isceliti. Flaster će nestati. Madež je već otišao. Ionako mi se nije dopadao… Baj, baj brigo, pređi na drugoga. (bolje ni na koga) – napisala je Nikolina u objavi.

Podsjećamo jučer je bilo šest mjeseci od smrti njenog muža, a Miša Grof iskoristio je priliku da ponovo napadne Nikolinu Pišek jer se nije pojavila na groblju, ona mu je drsko odgovorila: Treba mu pomoć psihijatra! prneosi “Express“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh