Estrada

DARKO I KATARINA ŽIVE ZAJEDNO, USELILA SE U NJEGOVU KUĆU: Oglasio se Lazić, ŽENI SE?

Pjevač Darko Lazić već neko vrijeme uživa u ljubavi sa djevojkom Katarinom, a reklo bi se da njih dvoje nisu zajedno samo kad rade.

Darko Lazić - screenshot

Sada je par uhvaćen na aerodromu, gdje je ona čekala folkera da se vrati sa nastupa. S obzirom na to da ga ona konstantno prati i dočekuje, pitanje se samo nametnulo. Da li Katarina ima beuzslovnog povjerenja u Darka Lazića.

– Došla je po mene, zašto mi ne bi vjerovala? Jesam li ja posebna neka budala pa ne može da mi vjeruje? -poprilično se iznervirao Lazić.

Kako bi dokazao da je ispravan i odan momak, odlučio je da otkrije sve o njihovom odnosu.

– Mi smo stalno zajedno, jedino se razdvojimo kada je ona na poslu ili ja na nastupu. Od prvog dana živimo zajedno jer se poznajemo 13 godina, pa nije bilo razloga da čekamo. Vjerujte, teško mi je što moram da se rastanem od nje. Ranije sa nastupa nikada nisam išao pravo kući, sada jurim da stignem što prije. Nismo se nijednom posvađali i baš nam je lijepo – rekao je Darko Lazić.

Darko i Katarina su se sa aerodroma odvezli njenim kabrioletom pravo kući, kako bi jedno drugome prepričali kako im je proteklo vreme koje nisu proveli zajedno. prneosi “Novi“.

Darko i djevojka – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh