Estrada

NAPADNUT SIN VIKI MILJKOVIĆ, PJEVAČICA SE OGLASILA POTRESNIM RIJEČIMA: Objavila prve informacije

Sina pjevačice Viki Miljković, Andreja (15), danas u popodnevnim časovima napala je grupa od tri migranta.

Viki Miljković - Kurir.rs

Prema riječima poznate pjevačice ovu informaciju dobila je od supruga Tašketa, dok se nalazila na snimanju emisije “Zvezde Granda”.

– Nisam mogla da vjerujem da će se tako nešto dogoditi. Taške me je pozvao i ispričao šta se desilo, iskreno ostala sam u šoku – kaže Viki i opisuje šta se sve desilo:

– Andrej se vraćao sa treninga i grupa od troje migranta ga je napala. Prišli su mu i na engleskom uzvikivali da im da novac, a pošto on to nije želio da uradi, jedan od njih je izvadio nož, a u tom trenutku Andrej je krenuo da trči u pravcu salona Beograda na vodi. Čim je utrčao u zgradu i rekao ljudima u prostoriji šta se desilo, obezbjeđenje je izašlo napolje i otjeralo migrante – objašnjava pjevačica.

– Sreća je što je Andrej aktivni sportista i mogao je da im pobjegne. Zamislite da se ovakva stvar desi nekom ko nije fizički spreman – ističe Miljkovićeva. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh