Estrada

VANREDNO UBACIVANJE – Miljana Kulić ulazi u Zadrugu, ali to nije sve: I ON STIŽE U BIJELU KUĆU, SPREMA SE HAOS

Zadrugari nemaju pojma o ovome!

Miljana Kulić

Iako je subota veče rezervisano za vruća pitanja pripadnika sedme sile, ovog puta Veliki šef se baš potrudio da zadrugarima, ali i gledaocima priredi iznenađenje o kojem će se dugo pisati i pričati!

Naime, večeras će se u Bijelu kuću useliti još dva stanara, a jedno je sigurno – zadrugarima će popadati vilice kad ih ugledaju na imanju.

Podsjetimo, Miljana Kulić je potvrdila da večeras ulazi u Zadrugu, te i objavila na svom Instagramu video da se spreme fanovi za subotu, dok je Marija Kulić otkrila za medije da Nenad Macanović ulazi sljedećeg vikenda, ali da će uskoro i sama ona biti učesnik Zadruge, te da će im se pridružiti i mali Željko Kulić.

Međutim, produkcija drži u tajnosti drugog takmičara, a budući da napolju bukti rat između Dalile Dragojević i Filipa Cara, možda će i neko od njih biti novi učesnik.

Nakon njihovog ulaska više ništa neće biti isto, a njihov dolazak izazvaće tektonski poremećaj na imanju. Nakon ulaska novih stanara u Belu kuću, palicu preuzimaju pripadnci sedme sile, koji su naoštreni da sa zadrugarima prečešljaju sve goruće teme! prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh