Estrada

MOJA SESTRA, PUTUJ S ANĐELIMA! Tuga u domu Milana Miloševića, voditelj se dirljivim riječima oprostio – “Duša mi plače”

Voditelj Zadruge Milan Milošević se tužnim riječima zauvijek oprostio od drage osobe.

Nekadašnji učesnik i sadašnji voditelj Zadruge, Milan Milošević nedavno je sve rastužio objavom na društvenim mrežama koju je posvetio majci, a sada je saopštio tragične vijesti. Milan Milošević se na Instagramu zauvijek oprostio od voljene i drage osobe.

Milan je rastužio sve kada je objavio da mu je draga osoba umrla, pa je podijelio nekoliko uspomena sa njom. On joj je posvetio i nježne riječi – “Moja duša, moje sunce dobro, moja sestra! Zauvek ćeš mi nedostajati Duška moja draga”, napisao je voditelj ispod zajedničke fotografije i dodao:

“Ovo smo mi, sad i zauvijek. Putuj sa anđelima i sve što smo dogovorili tako će i biti. Mnogo sam tužan, duša mi plače Duška moja”.

Milošević je pre nego što je postao voditelj Zadruge bio učesnik jedne sezone rijalitija kada je takmičarima ispričao tešku životnu priču svoje majke, kao i šta su sve kao porodica prošli s njegovim problematičnim ocem koji se na kraju objesio u zatvoru, dok mu se brat ubio. prneosi “Novi“.

Milanova objava – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh