Estrada

VEČERAS BIJELA KUĆA POSTAJE BOGATIJA ZA JEDNOG ČLANA: Spreman da izazove neviđenu pometnju – kad ga vide SVI ĆE ZANIJEMITI OD ŠOKA!

Kako su gledaoci, kao i učesnici rijalitija ”Zadruga” navikli, i ove večeri pripadnici sedme sile pripremili su za njih vruća pitanja, koja će izazvati totalnu pometnju na velelepnom imanju

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostiće u studiju pripadnike sedme sile, koji su i ovog puta naoštreni i spremni da prečešljaju sve goruće teme, a zadrugari ni ne slute da im je Veliki šef ove večeri pripremio i specijalno iznenađenje.

Naime, večeras će se na velelepno imanje useliti još jedan stanar, koji će se boriti za glavnu nagradu od 50.000 eura, a nema sumnje da će zadrugari zanijemiti kad ga budu ugledali na vratima Bijele kuće!

Večeras od 22 sata slijedi emisija ”Vanredno ubacivanje”. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh