Estrada

NAPADNUTA DRAGANA MIRKOVIĆ: Poznato je stanje

Fransuska prijestolnica posljednjih godina vrvi od pljačkaša koji čekaju da strane zvijezde odsjednu u tamošnje hotele kako bi ih opljačkali.

Dragana Mirković - Blic.rs

Prije nekoliko dana na meti lopova bila je pjevačica Dragana Mirković koja je u Parizu boravila s kćerkom Manuelom, a pljačku njenog apartmana spriječila je sobarica, pjevačicino stanje je potpuno normalno sem što se uznemirila zbog ovakvog događaja

Dragana je nedavno imala nastup u Parizu gdje je otišla sa kćerkom Manuelom kako bi kasnije provele nekoliko dana u prijestolnici Francuske, međutim, doživjela je neprijatnu situaciju kada se našla na meti pljačkaša, prenose domaći mediji.

– Ni Dragana ni Manuela nemaju pojma da je ta noć objema mogla da presjedne. Ti lopovi koji godinama kradu po Evropi imaju dojave kada ko od poznatih iz Evrope ili svijeta dolazi u Pariz i onda po tome planiraju pljačke – rekao je izvor.

– Tako su saznali da dolazi Dragana, pa su se odmah raspitali gdje će odsesti i u kom apartmanu. Oni imaju po hotelima sobarice i čistačice koje im to javljaju. Pljačka je planirana za noć kada je pjevačica imala nastup. Naravno, Manuela je sve vrijeme bila sa majkom u klubu, a lopovi su samo čekali znak svojih doušnika da je apartman prazan i da oni mogu da djeluju – rekao je izvor i otkrio da je sve raskrinkala sobarica koja ne radi zabranjene poslove, koja je primijetila šta se sprema i zaprijetila da će zvati policiju, te je šteta spriječena, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh