Estrada

PRVA SLIKA SA DJEVOJKOM! ONA JE UDATA ŽENA: Svi gledaju u 1 detalj

Usvim medijima nedavno je odjeknula vijest da je Darko Lazić našao novu djevojku – Katarinu S. iz Ugrinovaca koja je još uvijek u braku sa svojim suprugom.

Nakon što je isplivao snimak u kojem su razmjenjivali nejžnosti na jednoj žurci, za medije se oglasio njen još uvijek zakoniti muž, a pjevač je svoju ljubav potvrdio najprije tako što je zgodnu crnku doveo u emisiju “Magazin in”. Nakon što je istakao koliko je srećno zaljubljen, Darko je svoju vezu ozvaničio i na Instagramu.

Darko je u automobilu pozirao sa svojom djevojkom Katarinom, a komentarima na mrežama se nije nazirao kraj. Mnogi su pisali kako je ceoma zgodna i lijepa, dok su pojedini komentarisali da mu sve djevojke neodolivo podsjećaju jedna na drugu.

– Darko već neko vrijeme uživa u vezi sa Katarinom S. Ona je godinu dana starija od njega, ima 32 godine. U braku je već tri-četiri godine. Taj čovjek je sportista, vlasnik je teretane u jednom malom mjestu u Sremu, gde radi i kao trener. Oni su pokušavali da dobiju dijete duže vrijeme, ali im nije uspjevalo. Išli su i na vantjelesnu oplodnju. Vjerovatno je to i jedan od razloga što je došlo do problema između njih – pričao je izvor za Kurir nedavno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh