Estrada

JANJUŠ U SUZAMA: Potresen nakon OVOG saznanja – “Nije smjelo da se desi DA TE IZGUBIM!”

Učešće Marka Janjuševića Janjuša u nekoliko sezona Zadruge, između ostalog je obeležila i veza sa Majom Marinković.

Janjuš - Novi

Janjuš se čak i razveo zbog starlete, ali njihova ljubav nije potrajala, budući da su svađe, vrijeđanje i tuče bile dio svakodnevice.

Poslije Janjuša, Marinkovićeva je imala nekoliko javnih veza, a posljednji u nizu muškaraca sa kojima Maja flertuje jeste Marko Marković, sa kojim je svakog dana sve bliža u Bijeloj kući.

Kako je učesnica šeste sezone, Maja ponovo živi život pred kamerama, pa svaka njena reč ostaje zabilježena, a čak je otvorila dušu i priznala da joj je upravo Janjuš bio najveća životna ljubav. Bivši zadrugar je odmah odreagovao na svom Instagramu na njenu ispovijest, i to u svom stilu.

– A duša moja, mnogo mi nedostaješ i ti i naša ljubav…Najljepše trenutke sam proveo sa tobom, i ja i milioni ljudi… Baš je bilo lijepo i slatko – bio je ironičan Janjuš, a potom je objavio još jedan stori na ovu temu, a ovoga puta nije mnogo pisao, već je stavio pjesmu Željka Joksimovića “Ljubavi”.

Da ja tebe, a ti mene izgubiš – napisao je Janjuš i stavio emotikone koji plaču. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh