Estrada

MILJANA ZAVRŠILA PONOVO U BOLNICI: Doktori prate njeno ZDRAVSTVENO STANJE – U velikom strahu zbog BOLESTI

Sve podelila na svom profilu

Miljana je 20. jula bila na operaciji želuca u Turskoj, posle koje je došlo do komplikacija kada joj je napukla slezina koju su joj odstranili u Kliničkom centru u Nišu. Zbog lošeg zdravstvenog stanja, rijaliti učesnica prebačena je u Beograd na lečenje. Ona je nedavno napustila bolnicu uz propisanu terapiju i strogu izalaciju zbog njenog imunog sistema koji je narušen.

Na svom Instagram profilu, Miljana je sada ubacila sliku iz bolnice, u koju je, po svemu sudeći, otišla na redivnu kontrolu, kako bi doktori ispratili tok njenog oporavka.

– Sjedim na garnituri – napisala je Miljana na fotografiji.

Ono što primijećujemo jeste to da rijaliti zvijezda nosi zaštitnu masku na licu, što je pokazatelj da vodi računa o svom zdravlju kako se ne bi zarazila nekim virusom, a to bi moglo da bude kobno po nju. prneosi “Novi“.

Miljana Kulić – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh