Estrada

SAZNALO SE – ALEKS NA STUBU SRAMA ZA CRNIM STOLOM: Dejanu neće biti dobro kad vidi

Metež u Bijeloj kući!

Aleks - Novi

Zadrugari glasaju za najveće razočaranje. Naredne su nominovale Sanja Grujić i Aleksandra Nikolić.

Ne volim kada neko demonstrira silu. Ako isključimo situaciju sa Adamom, tu se nalaze Peca, Neca, Tijana. Njegovo ponašanje mi se uopšte ne dopada. Želi da uzdigne sebe, tako što ponižava druge. Nominujem Uroša – kazala je Sanja.

Ja sam mislila da sam dobra sa Zoricom, a onda kada sam imala raspravu sa Veljkom, ti si se ubacila u našu svađu, da bi se dodvorila nekim njegovim drugarima spolja i rekla: Znamo ko si i šta si napolju! To mi se ne sviđa – rekla je Aleksandra.

Ti si njegove suze za majkom zloupotrebila, djevojko. Ti si jedno malo go*ance, evo sad ti prvi put kažem. Do sada te nikada nisam uvrijedila. Njemu nemam razlog da se ulizujem, mene je boljelo kada je on plakao zbog majke, koja nje bolesna kod kuće, a ti si rekla plače ko p*ka – kazala je Zorica.

Ne, ja sam samo rekla da je on nesnađen, a ti si sada htjela da ovo ode u etar – kazala je Zorica.

Idemo dalje, ja sam imala sa Kristijanom dobar odnos, on je imao neko izlaganje o meni, kada sam ja odgovorila, on je mene gađao šoljom – kazala je Aleksandra.

Jesam, jer si uvrijedila ženu, koju je cijenila cijela bivša Juga, ti si obična po*titutka – kazao je Kristijan.

Ma, nije bitna, ja ću da ti kažem kome ona u ku*ac gleda – rekla je Zorica.

Jako ste sujetni, niko ništa ne može da vam kaže – rekla je Aleksandra.

Nemoj da dižeš njušku, ti si za nas jeftina pros**tutka, uvijek si bila nekom druga, treća ili četvrta. Žejlela si da budeš pored mene, da bi bila u žiži interesovanja – kazao je Kristijan.

Dejane, molim te opameti se, Dalila je iskrena za ovu. Ovo je jeftina ku*vica – dodala je Zorica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta prneosi “Novi“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh