Estrada

DALILA ZA PRVU MJESEČNICU DOBILA PAPRENO SKUP POKLON: Momak joj poklonio nešto što se ne može kupiti kod nas, SVI OVO ŽELE!

Dalila je poslijee turbulentnog perioda sreću pronašla u emotivnoj vezi sa Lukom Nikolićem, bivšim momkom Mine Vrbaški i Maje Marinković.

Dalila i Luka - Novi

Kako kaže, u vezi sa Lukom joj je sve potaman, a njen osmijeh dovoljno govori koliko je sretnaa.

Luka je dao sve od sebe da obraduje svoju dragu, te je odrešio kesu i pokazao koliko je galantan. Dalilu je njen dragi obradovao skupocenim cvetnim aranžmanom sastavljenom od crvenih ruža i zadrugarkinih omiljenih slatkiša, a glavni poklon jeste najnoviji, skupoceni telefon “ajfon” 14! Podsećamo, ovaj model “ajfon” telefona samo što je “izašao”, a već je zavladala opšta pomama – kupci ga nedeljama unapred rezervišu, ne bi li bili među prvim korisnicima, a u Srbiji će se naći u prodaji tek krajem ove nedelje. Ipak, zahvaljujući Luki, Dalila već sada uživa u mogućnostima novog “ajfona”, koji košta blizu paprenih 300.000 dinara.

Dalila – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh