Estrada

DOK KOLEGE IZ GRANDA VOZE LUKSUZNE AUTOMOBILE, EVO ŠTA VOZI ISAK ŠABANOVIĆ: Pohvalio se na Instagramu

Teško da postoji neka osoba na Balkanu koja bar jednom nije pogledala neki domaći kultni film u kom se pojavljuje Zastava 750, u narodu poznatiji kao Fića.

Isak Šabanović - Screenshot

Iako je ovaj automobil odavno oldtajmer, popularna zvijezda “Granda” Isak Šabanović u Grandov studio došao je upravo čuvenim “Fićom” što je mnogo šokiralo. Kako vrijedno nastupa, dosta i zarađuje, sve je iznenadilo što je pjevač odabrao da vozi baš ovaj klasik.

-Već vidim naslov Isak nema posla, sad vozi Fiću (smijeh) – našalio se Isak i otkrio kako je došao na ideju da kupi ovaj stari automobil.

-Znaš da sam u tom retro stilu i čitav život sam maštao da vozim takav auto. Prvo sam htio Bubu, ali nisam našao jer su abnormalno skupe, ali sam zato našao Ferari crveni, sad mu tepam Fića – otkrio je Isak za Grand, istakavši da je njegov novi ljubimac 76 godište.

Kako se na društvenim mrežama još uvijek nije pohvalio novim automobilom, zanimalo je medije kakve su reakcije djevojaka na njegovo novo prevozno sredstvo.

-Pa dobro sad, ne reaguju samo djevojke, narod generalno super reaguje, još kad vide mene u njemu, svi su kao u fazonu “Pazi ko je vozi”, ali ga nisam kupio zbog toga. Nisam htio da se hvalim, to je nešto što volim. Pun sam stresa i svega, i više me je strah da objavim da se sad kao nešto pohvalim, čisto da se ne izjalovi – iskren je Šabanović koji je najavio da će sa novim ljubimcem uskoro da uradi i set fotografija.

A kako automobil star više od četiri decenije zahtijeva posebnu njegu, pažnju, pa i posjete majstoru, ne krije da je i sam počeo da uči da majstoriše oko auta. Do duše, samo na kraće staze. prneosi “Novi“.

Isak Šabanovic – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh