Estrada

ZBOG SKANDALOZNE FOTOGRAFIJE KEJT MIDLTON INTERNET BRUJI: “Da je ovo uradila Megan niko joj ne bi oprostio”

Nove fotografije sa kraljičine sahrane i dalje pristižu, a najviše se analiziraju one na kojima su jetrve: Megan Markl i Kejt Midlton

Meghan i Markle - Profimedia

Obožavaoci Megan Markl večito se prepiru sa obožavaocima Kejt Midlton, zbog čega se “rat” fanova dvije jetrve staljno nastavlja. Sve je počelo kada su fotografi uhvatili savršen momenat na kojem vojvotkinja od Saseksa plače.

Jedna “savršena” suza tiho se skotrljala niz lice Megan Markl, a ona ju je tiho obrisala sa rukom u crnoj rukavici. Zbog ovog prizora obožavaoci glumice su rekli kako je ona bila jedina prisutna na kraljičinoj sahrani koja je plakala?!

S druge strane, britanska javnost je ovaj momenat okarakterisala kao “lažan” i “vrhunsku glumu”.

S druge strane, isplivala je fotografija Kejt Midlton sa sahrane na kojoj se ona smiješi dok je razgovarala sa jednim od sveštenika, ali javnost je to ubrzo oprostila novopečenoj princezi od Velsa, te se ova situacija nije mnogo ni pominjala.

Naravno, Kejt je vjerovatno samo željela da bude uljudna i ljubazna, ali su se fanovi Megan Markl ubrzo zapitali šta bi se desilo da je situacija bila obrnuta? Da je Kejt ta koja je plakala, a Megan ta koja se smijala?

“Samo zamislite sramotu i haos da se Megan Markl pojavila na kraljičinoj sahrani i usudila se da se nasmije”, glasi rečenica koja kruži Instagramom i Tviterom.

I zaista – da se Megan nasmjala tokom kraljičine sahrane bila bi praktično “razapeta” u javnosti, daleko gore nego što je to bila zbog suza, a Kejt bi bila slavljena čak i da je sebi tokom sahrane dala oduška i pustila poneku suzu. To dovoljno govori o tome koliko je sam postupak zapravo nevažan, a koliko percepcija javnosti može biti prevrtljiva. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh