Estrada

SLOBA RADANOVIĆ I JELENA SAZNALI SPOL BEBE! Evo sa kime su dočekali radosnu vijest, njihovoj sreći NEMA KRAJA!

Sloba Radanović iščekuje prvo dijete sa izabranicom Jelenom koja je u 4. mjesecu trudnoće.

Sloba i Jelena - Screenshot

Par je sada saznao i pol bebe, a radosnu vijest dočekali su i proslavili sa najižim prijateljima, koji su im odnedavno i kumovi.

Riječ je o Slobinom menadžeru Goranu Lečići Leki i njegovoj porodici, a tu su naravno bili i Jelenini sinovi iz prvog braka.

Kako izvor blizak Jeleni i Slobi otkriva za Telegraf, njima je bilo potpuno svejedno kog je beba pola, već im je bilo važno da je zdravo i da je sve u najboljem redu.

Upravo to je potvrdio i prenatalni test koji je Jelena radila, a putem kog su ona i Sloba saznali da uskoro stiže – sin!

Vijest su saznali u društvu njenih sinova i kumova, a nakon toga su se uputili u Slobin rodni Zrenjanin, kod njegove mame Draginje, koja ne može da dočeka da se unuk rodi i da ga vidi – kaže izvor, piše Telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh