Estrada

KARLEUŠA I SEKA ALEKSIĆ PONOVO DRUGARICE, POGLEDAJTE HIT SNIMAK: Ovako se provode na svadbi – IMAJU JEDNU PORUKU

Seka Aleksić može se pohvaliti uspješnom ljetnjom sezonom koju je završila nastupom u budvanskom klubu.

Jelena Karleuša - novi

Da uz Sekine pjesme u Crnoj Gori uživa i poznata manekenka Alesandra Ambrosio, nije toliko začudilo Sekine fanove, koliko video zapis na kom se vidi kako njena bivša „rivalka“ đuska uz numeru „Crno i zlatno“.

Naime, Seka je sinoć objavila snimak na svom Instagram profilu, na kom, uz njen pomenuti hit, đuska Jelena Karleuša sa Mirom Škorić.

Povod za ovaj ludi performans bilo je vjenčanje Mirine kćerke Milice koja je jučer rekla sudbonosno da svom dugogodišnjem partneru Sebastijanu.

Jelena Karleuša je zajedno sa svojim njaboljim prijateljem Zoranom Birtaševićem prisustvovala Milicinom vjenčanju i uživala na proslavi koja je upriličena nakon ceremonije.

Seka je u posljednje vrijeme često naglašavala da je zakopala ratne sjekire sa Karleušom i da su nesuglasice i njihova javna prepucavanja dio prošlosti. Za razliku od Jelene, gosti Omnie mogli su uživo da đuskaju uz Sekine pjesme, koja je zatvorila sezonu ovog kluba, piše Novi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh