Estrada

“ZAUVIJEK ĆU VOLJETI DEJANA” ŠOK IZLAGANJE SANDRE REŠIĆ: Nastao haos u emisiji, NJENOJ MAMI POZLILO

U toku emisijaE”Narod pita”, koju vodi Ivana Šopić. Njeni gosti su Sandra Rešić i Miki Đuričić. Uslijedilo je naredno uključenje.

Sandra Resic - Novi

Dobro veče, ja sam Dušica sa Zvezdare. Miki, malo si me razočarao, malo si vremena provodio u kući, a najviše u izolaciji gdje si spavao – rekla je gledatejka.

Da, jer sam stalno izlazio bez dinara, kad napravim prioblem i izađem. Sada sam se opametio, shvatio sam da je bolje da ogovaram zadrugare, nego da se vratim kući bez ičega – rekao je Miki.

Rekla sam samo da si malo vremena provodio u kući – kazala je gledateljka.

Nekad odspavam situaciju, pitam tri različite osobe i svi mi kažu različitu priču, kad prokomentariše, onda mi zamere i kažu da sam spavao, pa ne znam. Oni rade sve i svašta, a meni se zamjera jer sam spavao – rekao je Miki.

Što se Dalile tiče, ona je žena koja je satkana od zla. Umjesto da kaže Dejanu šta misli i ostavi ga, ona ga je mjesec dana zavlačila. To je nedopustivo. Poenta je jer je Dejan volio, nije vidio neke stvari – rekla je gledateljka.

Gospođo, vi ste zaboravili da se on njoj u jednom momentu vratio, pa se ona nakon toga pomirila sa Filipom – kazao je Miki.

On je jako elokventan, ima neka razna znanja – rekla je gledateljka.

Elokventan? Ploče, horor filmovi i izjava da je zemlja ravna ploča, jel to obrazovanje. Vrijeđao ljudima prezime, najniže udarao – rekao je Miki.

Ti braniš Dalilu, svoju drugaricu – kazala je gledateljka.

Ona nije moja drugarica. Neka je pozovu u emisiju, pa će vidjeti da li me išta u vezi nje zanima – rekao je Miki.

Sandra, nije lepo da lažeš gledaoce. Nisi završila nijedan fakultet. Jel tako? Žerna koju povrijedi prijatelj i emotivni parner, ne može da odgovori na isti način. Zašto lažeš da nemaš emocije prema Dejanu – kazala je gledateljka.

Zaista ne mogu više da odgovaram na pitanja u vezi toga, ponovila sam više puta. Dejan je bio sluđen u teškim momentima, zašto Ana Spasojević nije očekivala ništa od Dejana, a isto mu je pružala utjehu – rekla je gledateljka.

Da, da olakšam svima. Moja zvanična odluka od danas je da ću do kraja lagati da nisam zaljubljena u Dejana Dragojevića. Neka bude da sam zaljubljena, loš sam prijatelj, kako god da bude. Ja ću sada da odem iz emisije, mojoj mami nije dobro. A vi samo pšričajte šta god želite. Da se je*em sa svim prijateljima, ne tuširam se i lažem. Pozdrav svima i laku noć – kazala je Sandra.

Sandra je nakon izlaganja, napustila emisiju jer je njenoj mami, Cici, pozlilo.

Želeo bih da čestitam ovoj gospođi. Ona ovim ranim jutarnjim časovima priča sa velikim žarom o Dejanu i Dalili. Manite se, ljudi svega toga – rekao je Miki.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh