Estrada

PRAVI RAZOG TUČE SEVERINE I NJENE SESTRE -ŠOK INFORMACIJE: Oglasili se za medije – NIKO NE VJERUJE DA JE OVO URADILA

Vest da se Severina Vučković potukla sa sestrom Marijanom Popović u stanu njihove majke u Splitu brzo se pronela regionom u utorak po podne i još brže su u medije dospeli detalji sukoba.

Severina Vučković - Novi

Tačnije, mogli smo da vidimo to da jedna drugu optužuju za napad, grebanje, udaranje, uništenje imovine i slično, a njihova majka Ana Vučković nedvosmisleno je stala na stranu najmlađe ćerke Severine, rekavši da se Marijana i ranije ponašala agresivno.

Međutim, kada i kako je počeo sukob između sestara koje su ranije bile bliske, nismo mogli od njih da čujemo, po smo kontaktirali s brojnim izvorima u Hrvatskoj i saznali detalje. Od pouzdanog sagovornika čuli smo da su njih dve u svađi zbog porodične imovine. – Porodica Vučković je u Splitu nakon Drugog svetskog rata dobila zemljište, u pitanju je imanje od oko 15 ari. Pre desetak godina jedan investitor je pored njihovog imanja sagradio šoping centar i želeo je da se proširuje, pa mu je potrebna ta njihova zemlja jer je tu trebalo da prođe prilazni put ka njegovom centru. Ponudio je Severini da kupi kompletnu zemlju, u čijem vlasništvu pevačica ima jednak udeo sa svoje dve sestre. Umesto da taj svoj deo ponudi sestrama, što je morala po zakonu da uradi, ona ga je ustupila tom vlasniku šoping centra, čime je sestre dovela u situaciju da bez njegove saglasnosti ne mogu da prodaju tu zemlju i ne mogu da ostvare maksimalnu tržišnu cenu. Severina je kao naknadu za to dobila najpre skup angažman da peva na otvaranju tog centra, a potom i druge aranžmane u organizaciji tog velikog hrvatskog investitora – priča sagovornik.

Prema njegovim rečima, zbog ovog Severininog postupka Marijana i Zdenka su oštećene za oko 500.000 evra, kolika je tržišna vrednost njihove dve trećine imanja.

– Šteta za Marijanu i Zdenku je nenadoknadiva. Ar na tom mestu trenutno je oko 50.000 evra, a njih dve imaju oko 10 ari. Međutim, kao što sam i rekao, to sad ne mogu nikome da prodaju bez saglasnosti investitora. Kad je Marijana to saznala, počeo je haos između nje i Severine. Od tada njih dve nemaju normalan kontakt. Između njih se svašta dešavalo prethodnih godina, a situacija je kulminirala batinama pre dva dana. U sukob je umešana i majka Ana, jer dve starije ćerke veruju da je ona znala da je Severina uzela novac, pa zbog toga Marijana i Zdenka ne pričaju s majkom – završava Kurirov izvor iz Hrvatske. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh