Estrada

DETALJI IZ HOTELSKE SOBE! Maja razvezala jezik nakon SKANDALA: “Filip i ja smo hteli da SPUSTIMO LOPTU, međutim…”

Otvoreno!

Svečani početak Zadruge 6 najavljen je za 9. septembar u 21 čas.

Budući potencijalni zadrugari uveliko danima dolaze na adresu Pink televizije gde pregovaraju sa produkcijom i čelnicima oko ugovora i učešća u Zadruzi.

Naša ekipa portala SrbijaDanas.com. kao i svaki dan, danas takože je ispred Pink televizije, gde budno prati sve potencijalne zadrugare, ali i neke bivše koji će se oprobati i u narednoj sezoni.

Danas se pojavila i svima dobro poznata zadrugarka, Maja Marinković, koja je bez dlake na jeziku progovorila, kako o Aleksandri Subotić i Peci Raspopoviću, tako i o skandalu koju se nedavno dogodio sa Filipom Carem.

– Do te tuče nije ni došlo. Jesmo se Filip i ja posvađali, ali to nije bilo baš tako kao što je Zola u emisiji ispričao – rekla je Maja i istakla da neće da podnese tužbu protiv Zole.

– Ma baš me briga da se bavim tim stvarima – istakla je ona, pa otkrila detalje svađe sa Filipom:

– Mi se nismo ni pomirili. Nije to bila nikakva veza. Mi smo se videli i popričali, hteli smo da spustimo loptu, međutim, stvarno smo mi dva različita sveta. Ja njega više ne bih ni komentarisala, želim mu sve najbolje – istakla je Maja.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

https://www.srbijadanas.com/vip/zadruga/detalji-iz-hotelske-sobe-maja-razvezala-jezik-nakon-skandala-filip-i-ja-smo-hteli-da-spustimo-loptu-2022-08-29#brid_cp_Brid_61775641


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh