Estrada

VELIKO SLAVLJE U FAMILIJI, ŽENI SE NAJMLAĐI SIN BRENE I BOBE: Čekajte da vidite buduću mladenku

Sprema se još jedna svadba u porodici Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Pjevačica je nedavno uživala u slavlju svog brata Faruka Jahića koji je oženio sina Ejuba i pjesmom razveselila sve svatove. Sad je i njen sin najavio ženidbu pa se uzbuđeno čeka njena reakcija.

stil

Viktor Živojinović je sve iznenadio snimkom vjeridbe koju je objavio na svom Instagram profilu. Atmosfera je bila kao na filmu. Momak je okupio društvo, svi su uživali u vatrometu, mada još nije objavio kako je zavarao svoju buduću mladu i šta je naveo kao povod skupa.

Vidi se da su oboje vrlo sportski odjeveni – u šortsevima i majicama, pa je sigurno da se svečani razlog vrlo vješto sakrio.

Po tagu na njegovom snimku vidi se da je izabranica Bojana Obradović, inače zaposlena u jednoj marketinškoj agenciji.

Ovo je iznenađenje za sve koji su do nedavno bili uvjereni da se Viktor Živojinović zabavlja sa Milicom Tomašević. Lijepa glumica je, prije svega par mjeseci, opisala koliko su Brena i Boba nju lijepo prihvatili.

“Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvijezde i teniske legende”, izjavila je tada Milica koju su u medijima predstavili kao novu snajku porodice Živojinović. prneosi “Novi“.

Milica Tomasević – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh