Estrada

OVA DJEVOJKA IZ HRVATSKE POMUTILA REPERU RAZUM: Sha smuvao KLINKU 20 godina mlađu, a svi komentarišu JEDNO

Reper Nenad Aleksić Sha već neko vrijeme ne govori o svom ljubavnom životu, kako je stavio tačku na vezu sa Tarom Simov.

Nenad Aleksić Sha - Screenshot

Međutim, sada se u medijima pojavila informacija kako se Beranek Franka nije u njegovom spotu našla tek onako, nego da tu ima i ljubavnih varnica.

Naim, kako piše Svet, Sha i njegova drugarica iz Zadruge Mina Vrbaški snimili su zajednučku pesmu, a onda i spot u kojem je učestvovala i Franka koja ima titulu fotogmodel Balkana za 2021. godinu.

Ona je jako fina i pristojna djevojka, ne voli da se dovodi u vezu sa skandalima i ni po čemu ne podseća na Taru Simov, što se očito sada dopada i Nenadu.I njegova bivša supruga je bila veoma kulturna i čuivala je privatnost svog braka dok se nije desila preljuba i to u Zadruzi pred očima milionskog auditorijuma. Tara je Nenadu zavrtjela mozak, niko ne zna kako, ali takav tip djevojaka njemu definitivno ne odgovara. Franka je sve suprotno, pa možda mu se zato i dopala, pa je pozvao da sarađuju – govori Nenadov drug za Svet. prneosi “Novi“.

Beranek Franka – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh